Blogista

HEI!

Olen Maarit, 40+ -vuotias monitoimiyrittäjä, esteetikko, tyylin rakastaja ja ajattelija, joka rakastaa kirjoittamista ja joka opettelee maailman havainnoimista myös kameran linssin läpi.

BLOGI HERKKYYDESTÄ JA VAHVUUDESTA

Leideilyä on jo pitkään ollut oma tapani kuvailla elämääni herkkänä, mutta vahvana. Termillä olen alunperin viitannut pilke silmäkulmassa rakkauteeni korkokenkiin ja hulmuaviin helmoihin, mutta myös itsensä kehittämiseen, syväluotaaviin keskusteluihin, tunteiden ymmärtämiseen ja oivalluksiin.

Tämä blogi on syntynyt tarpeestani ihmetellä ja jakaa elämän kauneutta, kokemuksia, oivalluksia ja iloa tuottavia asioita. Leideilyä on lifestyleblogi, mutta vielä enemmän blogi kasvusta aikuiseksi naiseksi – herkäksi, mutta vahvaksi.

Aiemmin blogia on julkaistu osoitteessa http://leideilya.blogspot.com/

AIHEET

Aiheet liikkuvat usein henkisen kasvun, mielen hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen maailmassa, koska niissä riittää juuri nyt paljon pureskeltavaa. Olen tältä osin jo kauan sitten valinnut avoimen tien. Siten toivon voivani auttaa myös muita samojen asioiden kanssa kamppailevia herättäen kysymyksiä, ajatuksia, keskustelua – ja ehkä myös oivalluksia. Kyse on kuitenkin vain omista ajatuksistani: meillä kaikilla on oma matkamme, johon toisilta voi saada tukea ja rohkaisua, mutta joka kuitenkin pitää kulkea itse.

Muut intohimoni ovat toki myös läsnä: pukeutuminen ja tyyli, korkokengät, ompelu, sisustus, juoksu, Pariisi, hyvä ruoka ja juoma. Elämä.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Toistaiseksi en tee postauksissa kaupallista yhteistyötä. Suositukset ja nostot esim. eri brändeistä, kohteista ja tuotteista teen omaehtoisesti ja omaan aitoon kokemukseeni pohjautuen. Kaikki kuvissa ovat vaatteet ovat omasta vaatekaapistani tai kuvausta varten lainattuja (jolloin asia mainitaan erikseen).

Sen sijaan tulen mielelläni puhujaksi erilaisiin tilaisuuksiin aiheina mm. itsetuntemus, ratkaisukeskeinen ajattelu, tyyli ja pukeutuminen, bloggaaminen, yrittäjyys, uupumuksesta ja siitä toipuminen

KUVAT

Kuvat ovat pääsääntöisesti omiani (© Maarit Jantunen, © Cocomind) ja itse kuvaamiani, ellei toisin mainita. Kaikki oikeudet kuviin pidätetään.

 

Tervetuloa mukaan!

Maarit

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *